Επιλέξτε το Beaute Magazine ως προτεινόμενη πηγή στο Google

Το νέο άρωμα της Carolina Herrera “La Bomba” επαναπροσδιορίζει τη γυναικεία δυναμική μέσα από μια νέα, ανεπιτήδευτη ματιά. Εκπέμπει δύναμη χωρίς να “φωνάζει”, ένταση χωρίς υπερπροσπάθεια και θηλυκότητα χωρίς ενοχές. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η ικανότητά του να γεφυρώνει αντιθέσεις: την πειθαρχία με την ευφορία, το διαχρονικό με το σύγχρονο πνεύμα και το ζωντανό λατινοαμερικανικό ταπεραμέντο με την κοσμοπολίτικη, νεοϋορκέζικη φινέτσα.

Γεννημένο από τη συνεργασία των κορυφαίων αρωματοποιών Quentin Bisch, Christophe Raynaud και Louise Turner, το Carolina Herrera “La Bomba” αποτελεί τη μεγαλύτερη νέα κυκλοφορία του οίκου από το 2016, όταν εμφανίστηκε το “Good Girl”. Η ονομασία του δεν είναι τυχαία. Η θρυλική fashion editor Diana Vreeland είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Η Carolina Herrera είναι θορυβώδης, υπέροχη και εκρηκτική όπως καμία άλλη. Γι’ αυτό την αποκαλώ ‘La Bomba’. Η Vreeland ήταν άλλωστε αυτή που είχε παροτρύνει τη Herrera να σχεδιάσει την πρώτη της συλλογή. Το “La Bomba”, λοιπόν, είναι πολλά περισσότερα από ένα όνομα. Είναι ένας φόρος τιμής στην αρχή μιας διαδρομής που έμελλε να γίνει εμβληματική.

Νότες ατίθασης θηλυκότητας

Είναι ένα άρωμα που ισορροπεί ανάμεσα στην αυθεντική θηλυκότητα και την ένταση, με στόχο να εκφράσει την αυθόρμητη πλευρά της σύγχρονης γυναίκας. Υπόσχεται φρεσκάδα και ζωηρή ελαφρότητα. Το Carolina Herrera “La Bomba” βασίζεται σε δύο βασικά στοιχεία: τις έντονες floral νότες και μια ζεστή, ηλιόλουστη βάση. Στην καρδιά του, κυριαρχεί το cherry peony, ένα λουλούδι με άρωμα που θυμίζει ροζ τριαντάφυλλο, σε συνδυασμό με το red frangipani, που προσθέτει μια πιο ασυνήθιστη, απαλή εξωτική αίσθηση. Στη βάση του, η solar vanilla έρχεται να “δέσει” τη σύνθεση με τη χρυσαφένια, πικάντικη αίσθησή της. Το αποτέλεσμα είναι μια σύνθεση 86% φυσικής προέλευσης, vegan, που σέβεται το δέρμα και την ατμόσφαιρα. Ένα άρωμα ελαφρύ, αναγνωρίσιμο, χωρίς να γίνεται “φλύαρο”.

Η καμπάνια εξυμνεί τη γυναικεία δυναμική

Το πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Vittoria Ceretti, μια επιλογή που ενσαρκώνει σε βάθος το πνεύμα και τη φιλοσοφία του “La Bomba”: μια γυναίκα λιγότερο ελεγχόμενη, περισσότερο συναισθηματική, που δεν φοβάται να εκφραστεί. Που αφήνει το αποτύπωμά της χωρίς να προσπαθεί υπερβολικά. Τόσο τη φωτογράφηση όσο και τη σκηνοθεσία της καμπάνιας ανέλαβε η Charlotte Wales. Γνωστή για το κινηματογραφικό της στυλ, έδωσε έμφαση στην κίνηση, τη ζωντάνια και την ανεπιτήδευτη δυναμική που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Το μπουκάλι του αρώματος, σχεδιασμένο σαν κόσμημα σε σχήμα πεταλούδας, συμβολίζει τη μεταμόρφωση και την ελευθερία.

Η “La Bomba” του σήμερα

Το “La Bomba” καθρεφτίζει μια γυναίκα λιγότερο τελειοποιημένη και πιο αληθινή. Μια γυναίκα που με οδηγό το συναίσθημα, κινείται με ένταση και ζει με χαρά, χωρίς να απολογείται. “Η La Bomba είναι ελεύθερη, αυθόρμητη και δεν φοβάται να εξωτερικεύσει συναισθήματα”, δήλωσε η πρόεδρος της Carolina Herrera, Ana Trias Arraut. Με λίγα λόγια, η γυναίκα “La Bomba” δεν φοράει απλώς ένα άρωμα. Το ενσαρκώνει.

Κεντρική φωτογραφία Charlotte Wales for Carolina Herrera

Κείμενο Πηνελόπη Ευγενιάδου.

@penyevgeniadou