Επιλέξτε το Beaute Magazine ως προτεινόμενη πηγή στο Google

Βασισμένο σε ένα λογοπαίγνιο που εμπεριέχει τις αντίθετες έννοιες της «ομορφιάς» και της «αμορφίας» το brand Aumorfia προσεγγίζει το κόσμημα ως μινιμαλιστικό χειροποίητο αρχιτεκτονικό αξεσουάρ με σημείο αναφοράς το δέρμα.

Fragments collection AUMORFIA Σκουλαρίκια και κολιέ, Fragments collection, AUMORFIA

Αταίριαστα μακριά σκουλαρίκια, κολιέ που ενώνουν τσόκερ και χειροπέδες και πορτ-κλε που κρέμονται από ζώνες, βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας συλλογής Fragments που φωτογραφήθηκε από τον Αλέξανδρο Παπακωνσταντίνου με φορέματα 2wo+1ne=2 , καπέλα Savapile και μούσες τις σχεδιάστριες Βαλίσια Γκότση και Στέλλα Παναγοπούλου. Εμπνευσμένη από την απαρχή της Βιομηχανικής Επανάστασης, την Βικτωριανή εποχή και την αισθητική της Άγριας Δύσης, η νέα σειρά κοσμημάτων και αξεσουάρ Aumorfia έκανε ντεμπούτο στα πλαίσια της Paris Fashion Week συνδυάζοντας δέρμα βουβαλιού με μεταλλικές λεπτομέρειες από μασίφ ασήμι.

Τσόκερ και ζώνη, Fragments Collection Τσόκερ και ζώνη, Fragments Collection, AUMORFIA

Η συλλογές Aumorfia διατίθενται στο Τόκιο, στο Χονγκ Κονγκ , στη Βοστόνη, στο Λος Άντζελες, στη Μινεάπολη , στο Σαο Πάολο, στο Παρίσι, στη Ζυρίχη, στο Ζάγκρεμπ και στο Μπρίσμπεϊν της μακρινής Αυστραλίας.

Κολιέ , Fragments collection, AUMORFIAΚολιέ , Fragments collection, AUMORFIA