Με απευθείας πτήση Λος Άντζελες – Παρίσι
Η Swarovski παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017 σε μία εκδήλωση που μας ταξίδεψε από τους ρομαντικούς δρόμους του Παρισιού έως τις φωτεινές λεωφόρους του Λος Άντζελες και όλα αυτά μέσα από το ταξιδιάρικο σκηνικό που στήθηκε στο roof του Gazarte! Λογικό μια που η συλλογή για τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένη από τον αστικό ρομαντισμό και τις μοντέρνες και ιδιαίτερες πλευρές των δύο πόλεων.
Πρώτη μας δουλειά να κάνουμε ένα μικρό fun test και να ανακαλύψουμε ποιος από τους δύο προορισμούς μας ταιριάζει περισσότερο και μετά αναλόγως ο καθένας πήρε ένα «εισιτήριο» για Παρίσι ή Λος Άντζελες, ταξιδεύοντας στα ειδικά διαμορφωμένα booth με την εμπειρία της Goldair. Στον προορισμό των ονείρων τους εξειδικευμένοι hair stylists και make-up artists από το Beauty World της Δέσποινας Γαβαλά, μας μεταμόρφωσαν σε ρομαντικές παριζιάνικες κυρίες ή σε τολμηρές υπάρξεις του Λος Άντζελες ανάλογα με την επιθυμία μας! Οι ειδικά διαμορφωμένες θεματικές γωνιές στο roof του Gazarte εμπλουτίστηκαν με τα λουλούδια του Les Fleuristes και τα ξύλινα χειροποίητα ποδήλατα της COCO-MAT και η Coffee Island κέρασε αρωματικό καφέ και ροφήματα όλους τους φίλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια ο Νίκος Φραγκιάς με την καθηλωτική φωνή του προλόγισε τη συγγραφέα Ρενέ Στυλιαρά η οποία διάβασε το κείμενό της εμπνευσμένο από τη συνεργασία της Swarovski με την Ευρυδίκη για την κυκλοφορία του νέου Video Clip «Μια μέρα ξύπνησα», το οποίο προβλήθηκε σε πρώτη προβολή και κυκλοφορεί 5/12. Το highlight της βραδιάς ήταν η μοναδική παρουσία και η βελούδινη φωνή της αγαπημένης Ευρυδίκης σε unplugged ερμηνείες γνωστών γαλλικών τραγουδιών συνοδεία πιάνου που μας πήγε πραγματικά βόλτα στο Παρίσι!
Τι είδαμε στην νέα συλλογή
Όλες οι δημιουργικές προτάσεις της Swarovski για τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένες από αστικές περιοχές του Παρισιού και του Λος Άντζελες. Τα κοσμήματα της συλλογής αποπνέουν διαφορετικά είδη στυλ που ποικίλλουν από τον ρομαντισμό έως το urban στοιχείο και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους της σύγχρονης γυναίκας.
Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski αναφέρει: «Η ρομαντική πλευρά του Παρισιού εκφράζεται μέσα από τα δροσερά, λουλουδένια χρώματα και τα γεμάτα θηλυκότητα σχέδια, ενώ οι μοντέρνες αρχιτεκτονικές δομές έχουν επηρεάσει τα κοσμήματα με πιο γεωμετρικό στυλ. Το Λος Άντζελες είναι πηγή έμπνευσης για τα σχέδια με ρευστές γραμμές σε στυλ gypset, καθώς και για τα «must» μοτίβα φοινικόδεντρων».
�