Η αμφιλεγόμενη performance και το 100 καρατίων κοστούμι της Beyoncé

1010

 

Για άλλη μία φορά το Super Bowl γράφει ιστορία και αυτή δεν είναι απαραίτητα αθλητική

Έξι ημέρες μετά το Super Bowl half-time show και η εμφάνιση της Beyoncé, στην οποία μία από τις χορεύτριες που ήταν ντυμένες ως Μαύροι Πάνθηρες σήκωσε μια ταμπέλα που έγραφε “Δικαιοσύνη για τον Mario Woods”, συνεχίζει να προκαλεί. Αυτή τη στιγμή στην Αμερική οργανώνεται μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Beyoncé στις 16 Φεβρουαρίου μπροστά από τα κεντρικά του NFL (National Football League), μια ειδική σελίδα υπογραφών εναντίον της υπάρχει ήδη, όπως και το αντίστοιχο hashtag #boycottBeyonce για όποιον θέλει να σχολιάσει το θέμα των ημερών.

Παρόλα αυτά: στην επικείμενη περιοδεία της έχουν προστεθεί ήδη νέες ημερομηνίες λόγω της τεράστιας ζήτησης, ενώ τα υπόλοιπα μισά media που δεν αναλύουν την πολιτική διάσταση του σόου παραληρούν για το επικό outifit της. Αξίζει πράγματι να του ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Analyze This: Ένα κοστούμι βαρύ από καράτια και συνειρμούς

Δημιουργοί της εμφάνισης που, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει εποχή, δεν είναι άλλοι από το δίδυμο DSQUARED2 που «απευθύνθηκαν» στο βασιλιά της pop, Michael Jackson, για έμπνευση. «Αγαπάμε τη Beyoncé και θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα look που να την κάνει να μοιάζει με πολεμίστρια που οδηγεί το γυναικείο της στρατό όσο αυτός μπαίνει σε σχηματισμό και κυριαρχεί στο ημίχρονο του Super Bowl 50», δήλωσαν οι σχεδιαστές.

Το outfit περιελάμβανε, ούτε λίγο ούτε πολύ, διαμάντια Lorraine Schwartz συνολικού βάρους σχεδόν 100 καρατίων. Τα χέρια της κοσμούσαν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου gold champagne απόχρωσης 31 καρατίων, ένα δαχτυλίδι σε σχήμα μαξιλαριού 30 καρατίων και ένα 26 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι από τη champagne nude συλλογή σε σχήμα αχλαδιού. Θα έλεγε κανείς ότι αυτά είναι αρκετά, ωστόσο η Queen Bey πρόσθεσε και δύο wrap-around διαμαντένια δαχτυλίδια (επίσης από τη champagne nude συλλογή) στο κάθε μικρό δάχτυλο για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα συνολικής λάμψης.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα μποτάκια αξίας 1.300 δολαρίων (για την ακρίβεια 1.295,οο) που ολοκλήρωσαν το look και αποτελούσαν δημιουργία του Christian Louboutin. Όπως ήταν αναμενόμενο τα «Country Crochet boots» από μαύρο δέρμα και με χρυσές λεπτομέρειες, εξαφανίστηκαν από το Net-a-porter μόλις λίγες ώρες μετά το μεγάλο event.

 

Από την Νατάσσα Σχοινά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ