PRADA ss21 Επιστροφή στην ουσία

PRADA, ss21 Photo Juergen Teller

“Το ενδιαφέρον επιστρέφει στην ουσία των ρούχων. Ρούχα απλά. Με χρησιμότητα και αξία. Ρούχα σχεδιασμένα για να φορεθούν για χρόνια. Ρούχα που διεκδικούν μια θέση στη καθημερινότητα. Καθώς η ζωή γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη, τα ρούχα απλοποιούνται. Απορρίπτουν την επιδεικτικότητα και μετατρέπονται σε χρηστικά εργαλεία.” Το κεντρικό μήνυμα του οίκου Prada για το ερχόμενο καλοκαίρι, ήταν πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Και έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στην πρεμιέρα της πρώτης Digital Milano Fashion Week.

“Η συλλογή που παρουσιάσαμε τον Ιούλιο του 2020, εστιάζεται στην πεμπτουσία του οίκου Prada.” αναφέρει το σημείωμα της παρουσίασης της κολεξιόν με τίτλο “Το show που δεν έγινε ποτέ.”Ναι. Το show μπορεί να μην έγινε ποτέ. Όμως η συλλογή -που είναι η τελευταία solo κολεξιόν της Miuccia Prada πριν την έναρξη της συνεργασίας της με τον Raf Simons που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη – πέρασε στην ιστορία σαν μια από της σημαντικότερες και πλέον αντιπροσωπευτικές σελίδες του εμβληματικού Ιταλικού οίκου.

PRADA ss21 Επιστροφή στην ουσία
Multiple Views ss21 Chapter IV by Martine Syms

Multiple Views ss21 Μια συλλογή, πέντε απόψεις

Η ψηφιακή παρουσίαση της συλλογής βασίστηκε στη σημασία συνύπαρξης των πολλαπλών αισθητικών προσεγγίσεων και καταγράφηκε στο καλλιτεχνικό project Multiple Views ss21. “Μια μοναδική αισθητική πρόταση καταγράφεται μέσα από πέντε εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτή είναι η όλη αντίληψη πίσω από το concept της κολεξιόν. Διαφορετικές απόψεις γύρω από τις άπειρες εκδοχές του άντρα και της γυναίκας του οίκου Prada.Συγκλίνουσα και ταυτόχρονα αντιφατική, η συλλογή παρουσιάζεται μέσα από πέντε εικαστικά κεφάλαια που υπογράφονται από καταξιωμένους image-makers και εκπροσώπους της σύγχρονης τέχνης.” αναφέρει η ανακοίνωση της παρουσίασης της συλλογής. Οι πέντε μικρού μήκους ταινίες του concept υπογράφονται από τους Terence Nance, Joanna Piotrowska, Martine Syms, Juergen Teller και Willy Vanderperre.

Prada Multiple Views ss21 -The Show That Never Happened

Κείμενο, Λένα Παπαχριστοφίλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ