Μεταξωτή αίσθηση πολυτέλειας
Για την ελληνική εταιρία μεταξωτών ρούχων και εσωρούχων, έχουν κάνει λόγο διεθνείς celebrities όπως η Kim Kardashian, που δεν άργησε να την ανακαλύψει, αλλά και καταξιωμένα διεθνή έντυπα, όπως η Βρετανική Vogue. Μέσα σε δύο μόλις έτη, το ultra feminine brand παρουσιάζει μία επιτυχημένη διεθνή πορεία κάνοντας πλέον εξαγωγές σε Ευρώπη και Ασία και βρίσκεται πλέον επίσημα… κάτω από το ραντάρ μας!
Η νέα AW16 συλλογή Roses are Red που κυκλοφόρησε πρόσφατα εμπνέεται φυσικά από τη loungewear φιλοσοφία και παρουσιάζει μία σειρά από ολομέταξα πουκάμισα, φορέματα και κιμονό. Χειροποίητες δημιουργίες από απαλό μετάξι συναντούν εμπνευσμένα prints αλλά και minimal διχρωμίες, συνθέτοντας μία χειμερινή συλλογή κάτω από τον τίτλο «Feathers for shield». Η πολυτελής κατασκευή, η έμφαση στη λεπτομέρεια, η άνετη εφαρμογή και τα αγνά υφάσματα είναι διαχρονικές αξίες της εταιρίας και κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή τη σεζόν.
Όλα τα ρούχα παράγονται στην Ελλάδα, ενώ η συλλογή διατίθεται στο rosesarered.gr , στα Tserkov Stores σε Ζυρίχη και Μύκονο, στο Wolf & Badger στο Λονδίνο, στο O2BRA στη Σανγκάη της Κίνας, στη boutique 220 στο Ψυχικό της Αθήνας, στο Belvedere Mykonos Hotel, στην Ioli Boutique στο Κολωνάκι και σε άλλες επιλεγμένες boutiques της Ελλάδας και του εξωτερικού.