Η συνταγή γι’ αυτό το κοκτέιλ φτιάχτηκε για πρώτη φορά στο διάσημο εστιατόριο La Finca y El Mar, που βρίσκεται στη Νικαράγουα. Το El Comediante παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά μέχρι σήμερα, ειδικά στο συγκεκριμένο μέρος που ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα….
Υλικά:
60 ml ρούμι
15 ml χυμό από lime
15 ml σιρόπι από ginger
10 ml χυμό από ginger
Κόκκινο κρασί
1 κλωναράκι δυόσμου
Εκτέλεση:
Προσθέτετε το ρούμι, το σιρόπι ginger, το χυμό ginger και πάγο σε ένα μεταλλικό shaker και τα ανακατεύετε καλά. Το μεταφέρουμε σε ψηλό ποτήρι και προσθέτουμε από πάνω λίγο κόκκινο κρασί. Γαρνίρουμε με το κλωναράκι του δυόσμου.
Καλή σας απόλαυση!!!