Για 4 ακόμη Παρασκευές, έως τις 6 Μαΐου, το Martini Bar του Matsuhisa Athens, συνεχίζει δυναμικά να φιλοξενεί τους καλύτερους bartenders της Αθήνας στο πιο εντυπωσιακό location της πόλης.
Κάθε Παρασκευή δύο αναγνωρισμένοι bartenders από τα πιο δημοφιλή bar, σε συνεργασία με τον Βar Μanager του εστιατορίου, Χάρη Γεωργόπουλo, δημιουργούν cocktails με premium spirits, εμπνευσμένοι από τις Ιαπωνικές γεύσεις και συστήνουν το υψηλών προδιαγραφών bar service του Matsuhisa Athens.
Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα cocktails στο bar ή στο Martini Lounge, και αν επιθυμεί, μπορεί να ταιριάξει το ποτό με κάποιο από τα εμβληματικά πιάτα του a la carte μενού ή του Omakase μενού, σύμφωνα με τα pairings που έχουν σχεδιάσει οι bartenders. Πιο αναλυτικά, με το Winter Omakase (55 ευρώ) δίνεται η δυνατότητα επιλογής τριών cocktails από τη λίστα τους σε special price. Όσοι επιλέξουν φαγητό από το à la carte μενού, μπορούν επίσης να ταιριάξουν πιάτα με ένα από τα τουλάχιστον 5 διαθέσιμα cocktails, σε αρμονικούς ή αντιθετικούς συνδυασμούς.
Στο Martini Lounge τα cocktails μπορεί να συνοδεύονται από τα Nobu bites, το τέλειο match finger food του ποτού.
Για τις τέσσερις επόμενες Παρασκευές (8 Απριλίου μέχρι 6 Μαΐου) πρώτη φορά πίσω από τη μπάρα του Matsuhisa Athens θα βρεθούν μαζί οι:
8 Απριλίου
Γιώργος Μπάγκος (Theory Bar) και Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου (The Clumsies)
15 Απριλίου
Δημήτρης Κιάκος (The Gin Joint) και Θοδωρής Αναγνώστου (CV Distiller)
22 Απριλίου
Στέλιος Παπαδόπουλος (Brand Ambassador Jose Cuervo) και Στέφανος Δραγανιδάκης (The Trap)
6 Μαΐου
Γιάννης Κοροβέσης ( Noel) και Χάρης Γεωργόπουλος ( Matsuhisa Athens)
Για κρατήσεις: 210 8960510, Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, (Δευτέρα/Τρίτη: Κλειστά)