Ελληνικοί Καφέδες με υπέροχες γεύσεις και ακόμη καλύτερες προθέσεις
Η ελληνικά εταιρεία Nektar, που γνωρίζει πολύ καλά τον καφέ από το 1951, δημιούργησε αποκλειστικά για τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, μία σειρά από αρωματικούς ελληνικούς καφέδες για καλό σκοπό, αφού το κέρδος από την πώληση των προϊόντων μετατρέπεται σε τρόφιμα για συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη!
Οι παραδοσιακές γεύσεις “μπλέκονται” με την έμπνευση από το σήμερα, για να δημιουργηθούν οι δυνατοί ελληνικοί καφέδες με το εκλεκτό χαρμάνι και την αρωματική επίγευση, που αφήνει η κάθε γουλιά… Η σειρά συμπληρώνεται από τις κλασικές γεύσεις Μαστίχα και Τριαντάφυλλο-Μαστίχα, το πρωτότυπο Μήλο-Κανέλα, τον παραδοσιακό καφέ Κάρδαμο, το χειμερινό Κάστανο και δροσερό Περγαμόντο, ενώ τους ετοιμάζεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που φτιάχνεις τον κλασικό ελληνικό καφέ! Οι καφέδες, δεν περιέχουν χημικό άρωμα, αλλά ξύσματα και φυσικά έλαια, με αποτέλεσμα η γεύση και το άρωμά τους να είναι μοναδικά.
Τώρα λοιπόν, με κάθε γουλιά ελληνικό καφέ Nektar for Wise Greece που απολαμβάνουμε, συμβάλλουμε και εμείς στο να προσφερθούν τρόφιμα πρώτης ανάγκης και ζεστά γεύματα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.
Περισσότερες πληροφορίες: www.nektarcafe.gr / www.wisegreece.com