Στο πλαίσιο της ιδέας “Τουρισμός & Γαστρονομία” το St.GeorgeLycabettus διοργανώνει μία γαστρονομική βραδιά με 4 βραβευμένους chefs την Παρασκευή 10 Ιουνίου.
O Jerome Serres βραβευμένος 3 φορές με αστέρι Michelin, o βραβευμένος με 11 χρυσούς σκούφους Γιάννης Μπαξεβάνης ο executive chef του St.George Lycabettus , Βασίλης Μήλιος και ο chef Γιάννης Ντούρος ενώνουν την φαντασία και το ταλέντο τους και δημιουργούν ένα menu Degustation «Ελληνική Αρωματική Κουζίνα».
Η βραδιά θα ξεκινήσει με Welcome cocktail στο ολοκαίνουριο Vertigo Pool Barμε την πανοραμική θέα της Ακρόπολης και της πόλης μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού και συνεχίζει με ευφάνταστα πιάτα και εκλεκτά κρασιά στο εστιατόριο La Suite Lounge.
Cocktail , Menu Degustation (με κρασί) : 70€ κατ’άτομο
Για Κρατήσεις : 210 7416191 , St.George Lycabettus Boutique Hotel, Δεινοκράτους 1, Πλατεία Δεξαμενής