Με reunion επί σκηνής στη Στοκχόλμη
Σας είχαμε ήδη ενημερώσει πως το δημοφιλές group των δεκαετιών του ’70 και του ’80 προσκαλεί τον κόσμο στο εστιατόριό του με ABBA-themed parties. Την Κυριακή οι Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, και Anni-Frid (Frida) Lyngstad αποφάσισαν να συναντηθούν τριάντα χρόνια μετά και πάλι στη σκηνή για να γιορτάσουν τα πενήντα χρόνια της μπάντας.
Σε μία εκδήλωση προς τιμήν των τραγουδοποιών Björn Ulvaeus και Benny Andersson στο ξενοδοχείο Berns Salonger στη Στοκχόλμη, οι δύο άντρες συναντήθηκαν με τις δύο κυρίες του group και μαζί τραγούδησαν το «Me & I». Φυσικά, αυτό ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ τα social media πήραν «φωτιά» αναρτώντας το ντοκουμέντο!
Αν και τα τέσσερα μέλη των ABBA συνεργάζονται για το εστιατόριο στη Στοκχόλμη, δεν έχουν εμφανιστεί στη σκηνή εδώ και τριάντα χρόνια.
Κείμενο: Αντιγόνη Αδαμοπούλου