Σε ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, στη Μύκονο, βρίσκονται δυο από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία του κόσμου! Το Bill & Coo Suites & Lounge, φιλοξενεί εδώ και δέκα χρόνια το διεθνές jet set και όχι μόνο. Πριν από περίπου ένα μήνα, ετοιμάστηκε και το “αδελφάκι” του, το Bill & Coo Coast Suites στην παραλία του Αγιάννη, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και χαλάρωση.
Με καταπληκτική αρχιτεκτονική, προσαρμοσμένη στο νησιώτικο ύφος, το Bill & Coo Coast suites χαρίζει απλόχερα μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια στους καλεσμένους του, ταξιδεύοντας τους σε ένα “home away from home” experience. Το προσωπικό βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί, διατηρώντας παράλληλα τις κατάλληλες αποστάσεις.
Χτισμένο σε μια όαση, μόνο 3 χιλιόμετρα μακρυά από την καρδιά της Χώρας, οι δεκαπέντε κομψές σουίτες με θέα τη θάλασσα, με ιδιωτική πισίνα η τζακούζι, σέβονται την ηρεμία που αναζητά ο κάθε επισκέπτης. Το άρωμα που πλυμηρίζει όλο το ξενοδοχείο αποδίδει φρεσκάδα και καθαριότητα. Σε αυτό προσδίδουν και τα εξαιρετικής ποιότητας Molton Brown toilletries and more.
Η έκπληξη για τους λάτρεις του καλού φαγητού, αποτελεί το γεγονός ότι τα δύο αυτά Leading Boutique Hotels, φιλοξενούν έναν από τους πιο αγαπητούς – για τη δουλειά τους – Chef, τον Αθηναγόρα Κωστάκο. Αυτό το νέο project γαστρονομίας, αποτελεί μια εναλλασσόμενη εμπειρία γεύσης, αρώματος και θέας. Ο διακεκριμένος Chef, βασίζεται στη Μεσογειακή κουζίνα κι έχει δημιουργήσει ένα μενού εμπνευσμένο με τα πιο φρέσκα υλικά που βγάζει η ευλογημένη ελληνική γη και θάλασσα. Οι συνταγές του ικανοποιούν τον ουρανίσκο με αρώματα ανεπανάληπτα. Ο αχινός, το διαφοροποιημένο παστίτσιο, η χωριάτικη σαλάτα με φράουλες, το παγωτό espresso είναι μόνο κάποιες από τις γεύσεις της gourmet κουζίνας του Αθηναγόρα, που μπορεί να απολαύσει κανείς με θέα το ηλιοβασίλεμα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα συγκεκριμένα δύο ξενοδοχεία Bill & Coo Suites & Lounge και Bill & Coo Coast Suites είναι μέρος των Leading Hotels of the World.
Περισσότερες πληροφορίες, εδώ
Κείμενο: Christina P. Mallaki -International Contributing Editor