Με τη βαθιά, πλούσια, ελαφρώς γλυκιά γεύση του, αυτό το cocktail μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ελαφρύ πικάντικο στοιχείο, που πήρε το όνομά του από τον ποιητή και στιχουργό Robert Burns, ο οποίος γεννήθηκε στο Alloway της Σκωτίας το 1759 και θεωρείται ως μία από τις πιο αξιόλογες προσωπικότητες της χώρας.
Θα χρειαστείτε:
· 30 ml εκτελέσιμο ουίσκι
· 15 ml γλυκό Κόκκινο βερμούδα
· 3 σταγόνες Benedictine
· φλούδα λεμονιού
Είναι απλό να το φτιάξετε…Βάζετε 2-3 παγάκια σε παγωμένο ποτήρι για Μαρτίνι. Ρίχνετε το ουϊσκι, το βερμούτ και το Benedictine. Ανακατέψτε απαλά με κουτάλι. Στρίβετε τη φλούδα πάνω από το ποτήρι ώστε να αρωματιστεί το ποτό