Ανοιχτό αποκλειστικά για µεσηµεριανές εξόδους, το άρτι αφιχθέν εστιατόριο Isabella’s είναι η καινούρια προσθήκη του ξενοδοχείου The Twenty One στην Κηφισιά. Πίσω από την ιδέα βρίσκονται ο Αλέξανδρος και ο Φίλιππος Βαρβέρης, η Μαριάννα και ο Γρηγόρης Ψάλτης, που θέλησαν να δηµιουργήσουν έναν χώρο όπου µπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρό πλην όµως φροντισµένο γεύµα µε θέα τον υπέροχο και αναδιαµορφωµένο κήπο του ξενοδοχείου The Twenty One, µε την πλούσια βλάστηση και την πισίνα.
Ένα ημιυπαίθριο εστιατόριο εμπευσμένο από greenhouses
O interior designer Στάµος Χονδροδήµος (IDLaboratorium) εµπνεύστηκε από τα greenhouses –τα δωµάτια-θερµοκήπια των αγγλικών επαύλεων– και δηµιούργησε έναν ηµιυπαίθριο χώρο που περιβάλλεται από ανοιγόµενες τζαµαρίες, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο εξωτερικό περιβάλλον.
Η διακόσµηση, που φέρει την υπογραφή του Interni, θυµίζει κοµψή εξοχική κατοικία όπου σύγχρονα κοµµάτια συνυπάρχουν µε αντίκες και έργα τέχνης, ενώ τα τραπέζια φαγητού έχουν έναν αέρα νότιας Γαλλίας. Καθώς το θερµόµετρο ανεβαίνει, στρώνονται και τα τραπέζια στον υπέροχο πλακόστρωτο κήπο που φέρνει στον νου ηµέρες διακοπών.
Μεσογειακές γεύσεις
Ο chef Νίκος Δήµητρας έφτιαξε ένα µικρό πλην ουσιαστικό menu για το µε ελαφρά και comfort πιάτα βασισµένα στη µεσογειακή κουζίνα: δηµιουργικές σαλάτες, χορτόπιτα, τραγανά καλαµαράκια, pasta, risotto. Φυσικά, δεν λείπουν και οι κλασικές γεύσεις, όπως burgers, εξαιρετικής κοπής κρέατα, ψάρια ηµέρας και η προσεγµένη λίστα µε τα κρασιά ή τα διάσηµα πλέον cocktails του Twenty One.
To αφιέφωμα στο εστιατόριο Isabella’s του ξενοδοχείου Twenty One δημοσιεύεται στο περιοδικό MAISON & DECORATION Καλοκαίρι 2024.