Spaghetti με αβοκάντο, τοματίνια & καλαμπόκι

Με προϊόντα που θα βρείτε άνετα στην κουζίνα σας, (οκ ίσως το αβοκάντο ίσως θα πρέπει να έχετε μεριμνήσει…) μπορείτε να φτιάξετε την  πιο απίστευτα εύκολη, κρεμώδη pasta με αβοκάντο που όλοι θα λατρέψετε.Πρόκειται για έναν συνδυασμό υγιεινών υλικών που μεταμορφώνουν μία κλασσική μακαρονάδα. Και θα είναι στο τραπέζι σας σε 20 λεπτά!

Θα χρειαστείτε:
1 πακέτο μακαρόνια
2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
χοντρό αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντομάτες cherry κομμένες στη μέση
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι, στραγγισμένο και πλυμένο (από κονσέρβα)

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και στη συνέχεια τα στραγγίζετε καλά.
Για να φτιάξετε τη σάλτσα αβοκάντο, βάζετε το αβοκάντο, τον βασιλικό, το σκόρδο και το χυμό λεμονιού στο multi, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και «χτυπάτε» μέχρι να γίνει κρεμώδης η «σάλτσα».
Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα ζυμαρικά, τη σάλτσα αβοκάντο, τα ντοματίνια και το καλαμπόκι.
Σερβίρετε αμέσως.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ