Xριστούγεννα στο νέο Μιλανέζικο εστιατόριο του σχεδιαστή Philipp Plein & ρεβεγιόν στη Ρώμη

Xριστούγεννα στο νέο Μιλανέζικο εστιατόριο του σχεδιαστή Philipp Plein & ρεβεγιόν στη Ρώμη

Aν οι γιορτές σε βρουν στην Ιταλία, ετοιμάσου να απολαύσεις μοναδικές στιγμές και ψαγμένα πιάτα στο ολοκαίνουργιο Μιλανέζικο εστιατόριο “La Jungle De Plein” με την υπογραφή του Γερμανού σχεδιαστή μόδας Philipp Plein ή στο ξενοδοχείο “The Rome Edits” με τα ειδικά προσαρμοσμένα μενού για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αυτά τα δύο πολυτελή spots για ρεβεγιόν στη Ρώμη και στο Μιλάνο να είσαι βέβαιη ότι θα σου μείνουν αξέχαστα.

Xριστούγεννα στο νέο Μιλανέζικο εστιατόριο του σχεδιαστή Philipp Plein & ρεβεγιόν στη Ρώμη
La Jungle De Plein
Xριστούγεννα στο νέο Μιλανέζικο εστιατόριο του σχεδιαστή Philipp Plein & ρεβεγιόν στη Ρώμη
Philipp Plein 

La Jungle De Plein: Nέο vegan bistro στην καρδιά του Μιλάνου από τον Philipp Plein

Ορόσημο στη γαστρονομική Μιλανέζικη σκηνή, το La Jungle De Plein είναι το νέο πολυσυζητημένο vegan bistro της πόλης με την υπογραφή του 46χρονου σχεδιαστή μόδας Philipp Plein. Τοποθετημένο στην καρδιά του Μιλάνου, το εστιατόριο, προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις συνδυάζοντας αρμονικά πολυτέλεια, γεύση και βιωσιμότητα. O Philipp Plein ίδρυσε το ομώνυμο brand μόδας το 2008. Έχοντας ως έδρα την Ελβετία, ο πολυτελής οίκος -ο οποίος είναι 100% ανεξάρτητος και αυτοχρηματοδοτούμενος- περιλαμβάνει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία διακρίνονται για το αντισυμβατικό και αντικομφορμιστικό ύφος τους. Μερικά χρόνια αργότερα, το 2019, έγινε το ντεμπούτο του brand στην αρωματοποιία.

Τα προϊόντα του Ομίλου Philip Plein είναι διαθέσιμα σε μπουτίκ και πολυκαταστήματα σε όλο τον κόσμο ενώ υπάρχουν 110 monobrand καταστήματα σε Μιλάνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Ντουμπάι, Λος Άντζελες, Λας Βέγκας, Σαγκάη και Σιγκαπούρη. Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του σχεδιαστή αποτυπώνεται στο ολοκαίνουργιο La Jungle De Plein το οποίο είναι σχεδιασμένο για να μαγέψει τις αισθήσεις με μια εντυπωσιακή διακόσμηση που κινείται σε ροζ και πράσινους τόνους. Στολισμένο με φρέσκα λουλούδια αλλά και γεμάτο με λαμπάκια και στολίδια την εορταστική περίοδο, το bistro δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ιδανική για απολαυστικά πρωινά, brunch και ρομαντικά δείπνα.

Xριστούγεννα στο νέο Μιλανέζικο εστιατόριο του σχεδιαστή Philipp Plein & ρεβεγιόν στη Ρώμη

Απολαυστικά πιάτα με ιταλική υπογραφή

Κάνοντας μια επίσκεψη στο La Jungle De Plein θα βυθιστείς σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και θα ανακαλύψεις μια απολαυστική vegan κουζίνα που συνδυάζει πολυτέλεια και βιωσιμότητα. Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει πρωτοποριακά εδέσματα φτιαγμένα από τοπικά και βιολογικά υλικά. Από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα είναι το Mushrooms in Wonderland, που συνδυάζει ποικιλίες μανιταριών όπως πορτσίνι, καρδοντσέλι, σιτάκε και πιόππιν αλλά και οι χειροποίητες ταλιατέλες με σάλτσα ντομάτας Σαν Ματζάνο και βασιλικό. 

Xριστούγεννα στο νέο Μιλανέζικο εστιατόριο του σχεδιαστή Philipp Plein & ρεβεγιόν στη Ρώμη

Επιπλέον, η Pizza Porcini and Black Truffles αποτελεί φόρο τιμής στην πολυτέλεια του brand, με την τρούφα να δίνει τη δική της ξεχωριστή νότα. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Verde e Rosa στο Μιλανέζικο κοινό,” δήλωσε ο Philipp Plein. “Αποστολή μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τη vegan κουζίνα, προσφέροντας πιάτα που όχι μόνο έχουν υπέροχη γεύση αλλά σέβονται και τον πλανήτη μας.”

Τhe Rome Edition Hotel: Γιορτινές γαστρονομικές εμπειρίες

Φεύγοντας από το Μιλάνο, σε περιμένει στη Ρώμη το ξενοδοχείο “The Rome Edition” το οποίο ειδικά για την περίοδο των γιορτών έχει ετοιμάσει μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες με ειδικά σχεδιασμένα μενού και δραστηριότητες που υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σου ξεχωριστή. Λίγα βήματα από τη Via Veneto το “The Rome Edition”, με 93 δωμάτια, προσφέρει έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό minimal αρχιτεκτονικής και ζεστής φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την παράδοση των ξενοδοχείων Edition παγκοσμίως, το δέντρο αποτελεί τη μοναδική εορταστική διακόσμηση, προσεκτικά επιλεγμένη για να ενισχύσει τον χώρο του λόμπι. Φέτος, το “The Rome Edition” παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, σχεδιασμένο από τον Ιταλό καλλιτέχνη Jacopo Ascari το οποίο βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου και αποτελεί φόρο τιμής στη πολύπλευρη φύση της Αιώνιας Πόλης, αφηγούμενο την ιστορία της μέσα από εικονογραφήσεις που αντανακλούν τις διάφορες εποχές της. 

Γευσιγνωσία Panettone & υπέροχα ροφήματα στο Punch Room

Το ξενοδοχείο σε προσκαλεί σε ειδική γευσιγνωσία panettone που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 12 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ. Στην εμπειρία περιλαμβάνονται η καθοδήγηση του ζαχαροπλάστη και γιορτινά ποτά με τιμή συμμετοχής 45 € ανά άτομο. Το 10% των εσόδων από το event θα δωριστεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα 1 Caffè Onlus.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των γιορτών, το Punch Room του ξενοδοχείου θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ., προσφέροντας καφέδες, τσάγια και μια εορταστική επιλογή από γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Μη ξεχάσεις να απολαύσεις το “Festive Punch” το οποίο περιλαμβάνει ρούμι, βερμούτ, ιβίσκο, κανέλα, γαρίφαλο και κάρδαμο.

Xριστούγεννα στο νέο Μιλανέζικο εστιατόριο του σχεδιαστή Philipp Plein & ρεβεγιόν στη Ρώμη
Απολαυστικά πιάτα στο Anima Restaurant του ξενοδοχείου “The Rome Edition”

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Anima Restaurant

Αν βρίσκεσαι την Παραμονή Χριστουγέννων στο εστιατόριο Anima του ξενοδοχείου “Τhe Rome Edition”, σε περιμένει ένα μενού με τιμή εισόδου 160 € ανά άτομο το οποίο περιλαμβάνει Taglioni θαλασσινών, τηγανητό μπακαλιάρο και καρπάτσιο ροφού. Στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα γευτείς tacos βοδινού, καβουρδισμένη αγκινάρα, fettucine με κακάο, βοδινό μαγειρεμένο σε “Barolo” και για επιδόρπιο Rocher σφαίρα με σοκολάτα και φουντούκι.

Το ρεβεγιόν στη Ρώμη θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου θα απολαύσεις σαμπάνια και μεζέδες ενώ στο The Roof θα γίνει η υποδοχή του νέου έτους με πυροτεχνήματα. Μετά τα μεσάνυχτα, στο Punch Room θα μετατραπεί σε κλαμπ για διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το brunch menu θα περιλαμβάνει λαχταριστές επιλογές όπως linguine cacio e pepe με γαρίδες και φοκάτσια με μελιτζάνα και μοτσαρέλα. 


Κεντρική φωτογραφία, Philipp Plein.

Κείμενο, Αναστασία Βαποράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ